Разработка на софтуер (Software Developement)

CSDC разполага с опитни специалисти (разработчици на софтуер, архитекти на софтуерни приложения, ръководители на проекти, дизайнери и консултанти) в програмирането на MS .NET, Java (ME, SE, EE), SAP ABAP, ORACLE, Delphi и други среди за разработка, доказали се в множество успешно реализирани проекти с различна архитектура (десктоп, клиент/сървър, SQL-RDB, Web, Apps). Разработваме софтуерни продукти, решения и системи по поръчка на клиенти, изпълняваме софтуерни проекти на български и чуждестранни възложители, предоставяме собствени софтуерни решения на вътрешния и външния пазар.Услуги в областта на SAP (SAP Services)

От своето създаване CSDC изгражда и развива компетентността на значителна част от своя екип в областта на софтуерните решения на SAP AG, предоставяйки SAP консултанти (SAP consultants) и разработчици (SAP technical consultants) за внедрителска и развойна дейност по SAP проекти.
През годините CSDC е работила във всички области на SAP технологията: SAP Development, SAP CRM, SAP ERP, SAP ERP Baseline и SAP Portal (SAP WebDynPro). Не случайно проектирано и създадено от наш екип SAP приложение по поръчка на наш чуждестранен клиент е първият сертифициран от световния софтуерен гигант продукт, който изцяло е разработен от българска софтуерна компания (виж IKAN ALM).
CSDC предоставя на български и чуждестранни клиенти услуги по предварително проучване (feasibility study), внедряване (implementation) и поддръжка (support) на SAP CRM, SAP ERP, SAP ERP Baseline и SAP Portal системи, както и разработчици на SAP ABAP и Java. Нашите специалисти, висококвалифицирани SAP консултанти и разработчици, са на разположение за работа по SAP проекти както на място при клиента (on-site), така и отдалечено (remotely).
Софтуерните ни разработчици в областта на SAP ABAP и Java, използвайки своите умения и опит, могат да преодолеят всяко технологично предизвикателство, стоящо пред клиентите.


Средства за автоматизирано обучение (Training Automation)

CSDC предлага създаването на интерактивни помощни материали, интерактивни обучаващи средства и документация за всякакви IT приложения, в това число и SAP приложения, независимо от кого са разработени и/или внедрени; такива материали можем да създаваме и за несвързани с IT дейности.


Реализация на проекти (Outsourcing)

В областта на аутсорсинга (изпълнение на проекти на чуждестранни възложители) CSDC предлага на клиентите си квалифицирани и отдадени на работата разработчици на софтуер и архитекти на софтуерни приложения, спазващи европейска етика. Реализацията на проектите се основава на опита на фирмата в областта и нейния дълъг списък от квалифицирани професионалисти, с което помага на клиентите си да постигнат отлично съотношение цена-производителност.
Целта на CSDC при изпълнението на аутсорсинг проекти е да предоставя възможности на малки и средни организации по отношение гъвкавост на персонала, средства за програмиране и обхват на проекта. Фирмата предлага на клиентите си, най-често авторитетни европейски софтуерни къщи, гъвкавост на персонала, за да им позволи да оптимизират променливите си производствени разходи.
Екипи от опитни разработчици, ръководени от доказани ръководители на проекти, осигуряват бързото и точно изпълнение на задачите. Ноу-хау-то на клиентите е защитено от регистрирани персонални договори за конфиденциалност с всичките ни разработчици. CSDC също така има грижата за логистиката и поддръжката – техническа, инфраструктурна, финансова, правна и свързана с безопасността.


Предоставяне на специалисти (Outstaffing)

CSDC предоставя разработчици, проектанти, архитекти на софтуерни приложения, ръководители на проекти и консултанти за създаване и реализиране на софтуерни решения (outstaffing), както на място при клиента, така и в режим на отдалечена работа.